Värsked puuviljad

Ainult kõige tervislikumate tootjate parimad viljad. Alati värske ja alati maitsev:

 

Kiwi:


Kiivi marjad on söödavad marja- või viinamarjade suurusega puuviljad, mis sarnanevad maitse ja välimuse poolest fuzzy kiividega, kuid õhuke, sile roheline nahk. Neid toodavad peamiselt kolm liiki: Actinidia arguta (hardy kiwi), A. kolomikta (Arctic kivi) ja A. polygama (hõbedane viinapuu). Rating: ★★★★★ (5.0)

Nektariinid:


Nektariin on ümar puu, millel on üks keskne soon. Selle sile nahk on punetatud rooside, roosa ja kulla toonidega. Liha on lõhnastatud aromaatsete ainetega, küpsena ilmekalt mahlane, naha kuldne ja punase verejooksuga, mis ümbritseb keskmist töötlemata auku. Rating: ★★★★★ (5.0)

Apelsinid:


Oranž on Citrus × sinensis'e tsitrusviljade viljad Rutaceae perekonnas. Seda nimetatakse ka magusoranžiks, et eristada seda seotud tsitruseliste aurantiumist, mida nimetatakse kibe oranžiks. ... Oranži puu vilja saab süüa värskena või töödelda selle mahla või lõhnava koorega. Rating: ★★★★★ (5.0)

Punane Maitsev õun :


Red Delicious'il on magus, kuid väga kerge maitse, mis meenutab mõnevõrra veidi küpse meloni. Liha on mahlane ja kergelt karge. Nahk võib olla üsna karm. Üldiselt võib Red Delicious olla süüa õitsev õun, kuid selle peamine omadus on, et see ei ole üldse maitse. Rating: ★★★★★ (5.0)

Melon:


Melon on ükskõik milline perekonna Cucurbitaceae taime, kus on magusad söödavad ja lihavad puuviljad. Sõna "melon" võib viidata kas taimele või konkreetselt puuviljale. Botaaniliselt on melon mingi marja, eriti "pepo". Rating: ★★★★★ (5.0)

kuldne maitsev õun:


Golden Delicious on suur, kollakasroheline kooritud sort ja maitse poolest väga magus. See on kalduvus verevalumite ja põrutuste suhtes, nii et see vajab hoolikat käitlemist ja ladustamist. See on lemmik salatite, õunakaste ja õunavõi jaoks. Rating: ★★★★★ (5.0)

Roheline seemneteta viinamarja:


Rohelised seemneteta viinamarjad on väikesed ja keskmise suurusega ning ümmargused kuni kergelt ovaalsed, kasvades sõltuvalt sordist kitsastes või lahtistes klastrites. Nahk ulatub kollakasrohelisest erkroheliseks ja on tavaliselt karge, tugev ja sile. ... Rohelised seemneteta viinamarjad on kerged ja magusad, kergelt hapuka maitsega. Rating: ★★★★★ (5.0)

Mustad seemneteta viinamarjad:


Liha on poolläb läbipaistev, õrn ja suur terav kui enamik punaseid või rohelisi lauaviinamarju. On mustad nägemus viinamarjad kohta, kui näed välja, on see mõnikord või mõni teine, kui see on tehtud. Rating: ★★★★★ (5.0)

Punased seemneteta viinamarjad:


Punased seemneteta viinamarjad on väikesed ja keskmise suurusega ning on ümmargused ja kergelt piklikud, kasvades keskmistes ja suurtes klastrites. Punase seemneteta viinamarjade toon võib varieeruda sõltuvalt sordist ja kohalikest kasvutingimustest, kuid tavaliselt ulatub see helepunast kuni sügava burgundiaani. Rating: ★★★★★ (5.0)

Kirsid:


väike, ümmargune kivivili, mis on tavaliselt helge või tumepunane. 2. (ka kirsipuu) roosipuu puu (perekond Prunus), mis kannab sellist vilja. Kultiveeritud, söödavad kirsid on saadud mazzardi (või magusa) kirsi (P. avium) ja morello (või hapu) kirssi (P. cerasus) abil. Rating: ★★★★★ (5.0)

Arbuus:


Arbuus, Citrullus lanatus, on vürtsikas iga-aastane taime perekonnas Cucurbitaceae, mis on kasvatatud oma lihaste viljade jaoks. ... Puu viljaliha on tavaliselt punane, kuid mõned sordid toodavad rohelist, oranži või valget viljaliha ning sisaldavad mitmeid seemneid, mis on tavaliselt mustad või tumepruunid. Rating: ★★★★★ (5.0)

This post is also available in: English (English)Русский (Russian)