Kuigi safranit tarbiti mõlema ilusa värvuse ja varasema maitse tõttu; kuid seda kasutatakse kemikaalide asendajana toiduainetööstuses loodusliku lisandina.

Järgnevalt on toodud mõned näited erinevat tüüpi toidu kohta, milles kasutatakse safranit:
Saffron oli tuntud kui taim, millel on arvukad tervise tulemused iidse aja jooksul. Teadusuuringud on näidanud, et safran on haigustele suuri mõju; seega on farmaatsiaettevõtted kaasatud keemiliste lisaainete asendajatena.

Mõned mõjud on järgmised:

  1. See aitab toidu paremat ja looduslikku seedimist.
  2. Vastupidine teatud tüüpi vähile.
  3. Andes lõõgastumise ja depressiooni vastase luuretegevuse võimendamise.
  4. Anti-vererõhk, kolesterool, vere puudumine tütarlaste piisava raua puudumise tõttu, südamehaigused.
  5. 5. Tugev suitsu ja sissehingamise ebakorrapärasus.
  6. 6. Antireumaatiline ja kõhulahtisus.

Vürtsidena kasutatakse vürtsid ja üks õis on nende paarist, siis on selge, miks nad on nii kallid. Neid valitakse ka käsitsi ja selleks, et saada 100 g vürtse, vajate 5 kuni 8000 krooki õitsemist.

It is used in bakery products. Add 1 gram of saffron to 1.5 kg of dough. It is perfect to add it to a raisin or chocolate button filled pastries.

Safran on väga nutikas, kuna see ei ole tegelikult teiste vürtsidega segu.

This post is also available in: English (English)Русский (Russian)