Kuigi safranit tarbiti mõlema ilusa värvuse ja varasema maitse tõttu; kuid seda kasutatakse kemikaalide asendajana toiduainetööstuses loodusliku lisandina.
Järgnevalt on toodud mõned näited erinevat tüüpi toidu kohta, milles kasutatakse safranit:
Järgnevalt on toodud mõned näited erinevat tüüpi toidu kohta, milles kasutatakse safranit:
- kuumad koerad
 - Või ja juust
 - Kook pulber ja magustoidud
 - Joogid
 - Jäätis
 - Šokolaadikompvekid
 - Maiustused
 - Praadimispulbrid
 


 	Saffron oli tuntud kui taim, millel on arvukad tervise tulemused iidse aja jooksul. Teadusuuringud on näidanud, et safran on haigustele suuri mõju; seega on farmaatsiaettevõtted kaasatud keemiliste lisaainete asendajatena.
Mõned mõjud on järgmised:
  
Mõned mõjud on järgmised:
- See aitab toidu paremat ja looduslikku seedimist.
 - Vastupidine teatud tüüpi vähile.
 - Andes lõõgastumise ja depressiooni vastase luuretegevuse võimendamise.
 - Anti-vererõhk, kolesterool, vere puudumine tütarlaste piisava raua puudumise tõttu, südamehaigused.
 - 5. Tugev suitsu ja sissehingamise ebakorrapärasus.
 - 6. Antireumaatiline ja kõhulahtisus.
 

 	Vürtsidena kasutatakse vürtsid ja üks õis on nende paarist, siis on selge, miks nad on nii kallid. Neid valitakse ka käsitsi ja selleks, et saada 100 g vürtse, vajate 5 kuni 8000 krooki õitsemist.

 	It is used in bakery products. Add 1 gram of saffron to 1.5 kg of dough. It is perfect to add it to a raisin or chocolate button filled pastries.

 	Safran on väga nutikas, kuna see ei ole tegelikult teiste vürtsidega segu.
This post is also available in: English (English)Русский (Russian)


